Followers

Thursday, April 14, 2011

.::IMTIHAN SEM 6::.

Assalamualaikum,
salam kerinduan aku buat Rasullah S.A.W, kekasih Allah,
moga2 kau beri syafaat kepada kami umat2 di akhir zaman ini.

Huuu....dah nak exam deh, erm ilmu kurang lagi nih, untuk hadapi imtihan sem 6 ni, banyak dugaan yang ditempuh sem ni membuatkan
aku rasa takut nak hadapinya disebabkan prepare yang sangat2 tak cukup lagi(huhu ayat mubalaghah tuh) Ya Allah, moga Kau permudahkan!!apa2 pun percayalah "sesiapa yang menolong agama Allah,Allah pasti menolongnya" tapi jangan terlalu percaya jika tiada usaha..
ok, ni jadual examku, sahabat-sahabat blogger tlg doakan ye, moga dipermudahkan dlm imtihan.

jAduAl pEpeRikSaaNkU

20/4/2011 القاضايا المعاصرة
21/4/2011 حفظ القرأن
25/4/2011 الصرف
26/4/2 اللهجات والقرءات
30/4/2011 النقد الأدب القديم
4/5/2011 الحديث
4/5/201 تاريخ الأدب والنصوص

p/s: ayah, mak, abang n adik2 tlg doakan kakak, terutama adikku Ammar tlg doakan kakak & dan sahabat2 kakak menghadapi imtihan di Malaysia, moga doamu dimakbulkan di bumi anbiya', Insyaallah..AMIN

Ya ALLAH,
Kau permudahkan pembelajaran aku dan sahabat2ku,
agar kami bisa mencelup berjuta ilmuMu,
Kau tenangkan minda kami,
agar kami bisa berkayuh di atas bumiMu sebaik mungkin,
Kau sucikan hati & fikiran kami,
agar kami bisa menhafaz ayat2 kitabMu,
Kau jauhkan zahir & batin kami dari maksiat,
agar kami bisa merasai betapa manisnya hidup bersamaMu,
ILLAHI....

2 comments:

Cayalah!! said...

good luck

aMrinA_rAsyAda said...

oh thanks, sama2 kita doakan semoga shbt2 najah dlm imtihan, insyaallah..